Adblue uitschakelen

Adblue uitschakelen

UREA/SCR/ ADBLUE STORING: 

Een storing in het adblue systeem komt helaas steeds vaker voor. Meestal gaat het voertuig dan in het noodloopprogramma of het voertuig geeft aan in het dashboard dat er nog maar een beperkte afstand kan worden gereden. Meestal kan het voertuig na 1000KM niet meer starten. Dat kan komen door een kapotte adblue tank, NOX sensor of een kapotte adblue pomp. Soms kan de foutcode na het uitlezen gereset worden. Helaas komt de storing binnen korte tijd terug.

KOSTEN TRADITIONELE REPARATIE ADBLUE:

De reparatie kosten van een adblue systeem kunnen snel erg hoog oplopen. Vaak is het na het vervangen van een NOX sensor of een inspuitpomp nog niet gezegt dat andere problemen uitblijven. Ook gaat vaak na het ene onderdeel het andere onderdeel kapot. De kosten zullen dan wel kunnen oplopen tot 2000 euro. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het adblue systeem en bieden wij een permanente oplossing.

ADBLUE UITSCHAKELEN.

Voordelig en permanent verlost van een adblue storing? PK Tuning heeft de oplossing! Het adblue systeem worden aangestuurd door de ECU/Motormanagement computer. Hierdoor zullen ook de bijbehorende foutcodes opgeroepen worden indien ergens een onderbreking of defect plaats vind.

Als tuning specialist kunnen wij het motormanagement uitlezen en aanpassen. Wij lezen de ECU uit om vervolgens de aansturing van de adblue pomp en de NOX sensoren uit te schakelen. Ook programmeren wij de bijbehorende foutcodes permanent uit. De auto zal vanaf dan geen adblue meer gebruiken. U hoeft u dan geen zorgen meer te maken dat de auto niet meer wil starten of in het noodloop programma gaat. De Adblue storing, urea storing of SCR storing is dan verleden tijd! Doordat wij enkel een softwarematige ingreep hoeven te doen kunt u hier veel kosten mee besparen!

DUIZENDEN EURO’S BESPAREN? 

Wij schakelen graag het AdBlue systeem voor u uit. Neem vrijblijvend contact op, dan helpen we u verder.